Ženski Lions Klub Kontesa Nera srcem Lionsa

Ženski Lions Klub Kontesa Nera srcem Lionsa

Živimo u vremenu, kada priroda uređuje svoje odnose sa svijetom, koji ne shvaća, da ga je svemir u svom životu kroz stotine milijuna godina uređivao po propisima koji mu omogućuje opstanak. Priroda nam je poslala opomenu.

Lions Klub Kontesa Nera od svog osnutka uključivao se u rješavanju prirodnih nepogoda i u drugim zemljama. Prema etičkom kodeksu sklopio je Ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede i tako osigurao sve uvjete kako bi suvereno u kratkom roku mogao doniranu hranu efikasno i besplatno prenijeti do korisnika.

Od početka trajanja Korona virusa i nakon potresa organizirale smo se, i doniranu hranu raspodijelile potrebitima organizirajući odgovarajuće obavještavanje, a tamo gdje treba i dostavu. Naša članica Tea Not je mogla biti na terenu, ostali korisnici koji imaju dozvolu za preuzimanje donacija, su to učinili prema dogovorenim specifikacijama.

Institucije i firme koje su se uključile  u doniranje putem LC Kontesa Nera su Hipp d.o.o. Hrvatska, zatim razni brendovi Atlantic grupe d.o.o., AWT d.o.o., Studena d.o.o. i Stjema-promet. Podijelile smo kvalitetno svježe povrće, dječju hranu, slatkiše, raznih napitaka i prehrambenih artikala, koji su ovih mjesec dana dosegli visoke iznose od 756.760, 38 kn. Vodili smo računa o osjetljivim skupinama i institucijama kao: Klinička bolnica za infektivne bolesti „Fran Mihaljević“, Klaićeva, Domovi umirovljenika, SOS dječje selo Lekenik, stradalima u potresu „Cvjetno naselje“, institucijama za djecu s posebnim potrebama, Pučkim kuhinjama, Caritas-u ne samo u Zagrebu već i diljem Hrvatske.

Obzirom na trenutnu situaciju nismo u mogućnosti poslati fotografije, samo nekoliko kojima smo osobno odnijele donaciju.

Srcem Lionsa

Vaše Kontese Nera

Zagreb, 14.04.2020.g.

Galerija: