Zadrani pozivaju na svoj Božićni bal Završna akcija za Koncertnu dvoranu

Zadrani pozivaju na svoj Božićni bal - Završna akcija za Koncertnu dvoranu

 

Lions klub Zadar i ove godine priređuje tradicionalni humanitarni Božićni bal koji će se održati u petak, 16.12.2016. Prihod, kao i uvijek ide u humanitarne svrhe, a ove je godine namijenjen Koncertnoj dvorani u Kneževoj palači čime Zadrani završavaju svoje aktivnosti uz tu dvoranu, započete prije četiri godine.

Obnova Kneževe palače razrušene neprijateljskim granatama koncem 1991. godine došla je, naime, svom kraju, a nanovo uređena Koncertna dvorana u njoj već bi za koji mjesec trebala umjetnicima i građanima otvoriti svoja vrata. Zadarski su se Lionsi, tako, približili svom cilju i nakon niza raznovrsnih aktivnosti kojima su prikupljali sredstva za pomoć u uređenju i opremanju Koncertne dvorane, na Božićnom balu zaokružuju akciju kojom daju veliki doprinos svojoj lokalnoj zajednici.

Humanitarni bal se održava u petak, 16. prosinca u zadarskom restoranu Kornat. Uz svečanu večeru i ples uz živu glazbu predviđena je aukcija i bogata lutrija. Cijena ulaznice je 250 kn a prijave se očekuju do 12. prosinca.

 

 

DodatakVeličina
Bal 2016-ulaznica.pdf180.58 KB
Galerija: