U Zagrebu održana 1. Proširena sjednica kabineta Guvernera za Lions godinu 2018/19

Liberty, Inteligence, Our Nation's Safety (sloboda, razumijevanje i sigurnost našeg naroda) usvojen je na međunarodnoj Lions Konvenciji 1919......LIONS.

Misija...stvarati i učvršćivati duh razumijevanja među ljudima svijeta pružanjem humanitarne pomoći i dobrovoljnim služenjem svojoj zajednici kroz međunarodnu suradnju.

Lions godina 2018./2019. pod vodstvom Guvernerice Distrikta 126 Hrvatska Sanje Paprenjak, počela je 1. Sjednicom proširenog Kabineta 01.09.u Zagrebu, u organizaciji LC Zrinjevac Zagreb.

Lionsi Hrvatske proveli su sadržajan humanitarno radni vikend u Zagrebu. Humanitarna večer, Pivana 222, organizirana je u korist udruge Sve za NJU, udruge žena oboljelih i liječenih od raka, plesna skupina SupeRMrak plesačice u kojoj su sve članice liječene su od raka, pokazale su nam što je hrabrost, snaga, vjera, prijateljstvo, energija kojom se pobjeđuje bolest! Hvala im!

Lioniranje u LaBodegi okupilo je Lionse na tradicionalnoj “Zagrebačkoj kavici u podne “, družili smo se i sretali sa građanima grada Zagreba. Za početak bilo je super.

Članovi LEO Districta uz svoju Sjednicu, sudjelovali su i u radu Sjednice LD i edukacijama. Mladi, vrijedni, kreativni i veseli, budućnost Lionsa! Ponosni smo!

Zahvaljujući PID Bojanu Šoberu, Roži i Barbari Milčić u radni dio dana uveli su nas prekrasnim glazbenim programom laureati Lions Grand Prixa, redom vrhunski mladi glazbenici sjajne glazbene budućnosti. Uživali smo!

IPDG Mladen Kajganić nas je Izvijestio o primopredaji DG dužnosti, DG Sanja Paprenjak nas je izvijestila o održanom DGE seminaru i 101. Konvencije LCI u Las Vegasu te ostalim događanjima do 1.sjednice kabineta.

Izvješće o realizaciji Kampa mladih u Poreču i razmjeni mladih u Lions godini 2017./2018. Podnijele su Sara Bermanec, voditelj Kampa mladih i Barbara Milčić predsjednica Povjerenstva za razmjenu mladeži.

DG Sanja Paprenjak je predstavila novu inicijativu LCI " New voice", KOO distrikta (GMT,GLT,GST,LCIF i Leo distrikt) su iznijeli svoj plan aktivnosti, kao i RC svoj plan aktivnosti po regijama.

Predsjednik Leo distrikta Dario Đapo je iznio i plan i program Leo distrikta za ovu Lions godinu.

LC Zrinjevac ponosni organizator događanja, predstavio je svoj humanitarni projekt” Lions vinograd dobrote”, odlukom Kabineta akcija kluba postala je radi obima i značaja jednogodišnji distriktrualni projekt, veselimo se prvoj zajedničkoj berbi grožđa u Iloku, 21. i 22. 09. i svim drugim brojnim Lions akcijama.

Nakon kabineta su održane tri edukacije - radionice koje su održali GMT tim Milorad Stanić i Sandra Jagodin, LEO tim: Marija Repalust i Filip Stipančić i Zlatko Janković-Miloš, gdje su dana korisna uputstva za budući rad predsjednicima, tajnicima klubova i direktorima za članstvo.

Sve u svemu vrlo sadržajna dva dana ispunjena Lions događanjima u Zagrebu.

 

Galerija: