U Osijeku održana 3.sjednica VG i druženje Lionsa na Slavonskoj večeri

U Osijeku održana 3.sjednica VG i druženje Lionsa na Slavonskoj večeri

U Osijeku je 03.ožujka 2017 g. pod predsjedanjem predsjednika VG PDG Branka Dragičevića održana 3.sjednica Vijeća guvernera.

Na sjednici su bili prisutni DG Goran Šarić, 1.VDG Mladen Kajganić, PDG Šime Nevidal,PDG Radoslav Galić,PDG Branko Dragičević, DG Nada Arbanas, IPDG i GMT Dražen Melčić i tajnik kabineta Zlatko Janković-Miloš.

Na sjednici je izvještaj o aktivnostima Kabineta Guvernera D-126 između dvije sjednice VG i plan narednih aktivnosti podnio DG Goran Šarić, o izvješću Nadzornog odbora D-126 izvješće je podnijela PDG Nada Arbanas predsjednica Nadzornog odbora, o brojčanom stanju članstva i klubova te trenutni status klubova po zadnjem izvješću LCI izvješće je podnio CS Zlatko Janković – Miloš, o poduzetim aktivnostima na povećanju članstva i klubova izvješće je podnio IPDG Dražen Melčić KOO za GMT.

Sva izvješća su jednoglasno usvojena uz naglasak da se osjećaju pozitivni trendovi u našem distriktu i klubovima. Ovu godinu broj članova se  ne smanjuje a osjeća se veliki entuzijazam u klubovima za prijemom novih članova, a u planu je osnivanje dva nova kluba do konvencije i to u Gorskom kotaru i Zagrebu.

Nakon sjednice članovi VG su se priključili druženju sa ostalim pristiglim Lionsima iz svih naših regija na slavonskoj večeri uz tamburice u organizaciji NCLC Kuna iz Osijeka.

Bilo je to još jedno ugodno i prijateljsko druženje Lionsa iz cijele Hrvatske.

 

 

 

Galerija: