U Osijeku održana 3.sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126

U Osijeku održana 3.sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126

 

U Osijeku je u subotu 04.03.2017 g. sa 60 prisutnih Lionsa iz svih regija održana 3.sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126.Na sjednicu su podnesena sljedeća izvješća:

- Izvješće Guvernera o aktivnostima između dvije sjednice – DG Goran Šarić

- Izvješće o sudjelovanju na edukaciji za DGE u  St. Petersburgu 18. i 19. veljače 2017. godine - 1.VDG Mladen Kajganić

- Izvješće RC Irene Galić - Istok, Vesne Boinović-Grubić,Borisa Jugovca i Damira Goleša o aktivnostima na regijama između dvije sjednice sa analizom stanja članstva i  izvršavanja obveza klubova prema LCI i  Distriktu 126 – RC

- Izvješće rizničara o realizaciji proračuna Distrikta 126 za 2016./17., CS/T Zlatka Janković - Miloš i Izvještaj NO D-126 PDG Nada Arbanas

- Izvješće o pripremama za distriktrualnu akciju regate „Jedrima protiv droge“, Murter, 20.-23. Travnja 2017. – IPDG Dražen Melčić član Organizacijskog odbora regate

 - Izvješća o radu prisutnih predsjednika povjerenstava Distrikta 126 - Dubravka Krušarovskog - razminiranje, IPDG Dražena Melčića povjerenstva za LCIF i Saša Micelli je iznijela prijedlog LC Novigrad da se Lions Golf turnir u Savudriji u njihovoj organizaciji proglasi distriktrualnim projektom.

Sa posebnom pozornošću je saslušano Izvješće Izbornog povjerenstva o provedenom postupku za izbor II. viceguvernera  D – 126 u mandatu 2017./18. iz regije Zapad te  utvrđivanje prijedloga kandidata za Konvenciju kada je Predsjednik IP RC Boris Jugovac predložio kabinetu da se GLT Darko Ćuruvija predloži Guverneru da ga potvrdi za kandidata 2.Viceguvernera, a DG Goran Šarić je to i učinio.

Ovo kao i sva ostala izvješća su usvojena.

U uvodu sjednice posebno emotivni trenutak je bio kada je DG Goran Šarić dodijelio posebno priznanje 13 godišnjoj učenici Niki Matančić iz Osijeka koja je pod pokroviteljstvom NCLC Kuna poslala esej na natječaj LCI za slijepu i slabovidnu djecu.

Sjednica je završila u 13,30 i tada su prisutni nastavili druženje na zajedničkom ručku u regionalnoj vinoteci u Tvrđi i nakon toga u obilasku Tvrđe uz stručno vodstvo.

 

Galerija: