Poziv za otvaranje Parka medicinske rehabilitacije Thalassotherapije Crikvenica

Lions District Hrvatska
i
Thalassotherapia Crikvenica - specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije
 
pozivaju Vas na svečano otvorenje novog prostora
Park medicinske rehabilitacije Thalassotherapije Crikvenica
Na zapadnom dijelu parcele Thalassotherapije Crikvenica, u okruženju mediteranskog zelenila, razvijen je prostor za provođenje procedura fizikalne i respiratorne rehabilitacije djece i odraslih. Prostor je potpuno prilagođen i opremljen opremom za provođenje fizioterapijskih procedura na otvorenom poput rukohvata za vježbanje, razboja, funkcionalnog pokosa terena te s osam pozicija sprava za jačanje muskulature svih dijelova ljudskog tijela.
Vrijednost projekta iznosi 1,6 milijuna kuna. Od toga 230.000 kuna donirao je Lions club u nabavku medicinske opreme za liječenje djece, osam modernih sprava za vježbanje i uređaj za mjerenje koncentracije peludi u zraku.
Park medicinske rehabilitacije pretvara komparativne prednosti lokacije ustanove u konkurentsku prednost za provođenje medicinske rehabilitacije na otvorenom u odnosu na srodne ustanove u Hrvatskoj i svijetu.
Otvorenje će se održati u Thalassotherapiji Crikvenica – specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije, Gajevo šetalište 21, Crikvenica
u petak, 7. listopada 2016., s početkom u 12 sati
na prostoru Parka medicinske rehabilitacije
Radujemo se Vašem dolasku!
S poštovanjem,
 
Damir Lončarić 
Ravnatelj Thalassotherapije Crikvenica
i
Goran Šarić
Guverner Distrikta 126 Hrvatska
DodatakVeličina
Thalassotherapia otvaranje Parka medicinske rehabilitacije.pdf437.69 KB
Galerija: