NCLC Varaždin Millennium poziva na 20. ŠPANCIRFEST

NCLC Varaždin Millennium poziva na 20. ŠPANCIRFEST 

Dragi Lions prijatelji,

 

Sa velikim veseljem vas pozivamo da međunarodno poznati festival –ŠPANCIRFEST koji se ove godine održava 20. puta u Varaždinu od 17.08.-26.08.2018.

New Century Lions Club Varaždin Millennium tradicionalno sudjeluje na Špancirfestu. Sudjelovanje na festivalu je uvijek humanitarnog karaktera te će i ove godine sva prikupljena sredstva biti donirana djeci oboljeloj od dijabetesa. Sredstva prikupljena u ovoj humanitarnoj akciji biti će namijenjena za odlazak djece u ljetne edukativne kampove u organizaciji Hrvatskog saveza  dijabetičkih udruga, a po potrebi i u ljetne edukativne kampove  u organizaciji KBC-a Rebro te drugih organiziranih ljetnih edukativnih kampova za djecu i mlade sa šećernom bolešću.

Stoga, pozivamo vas, vaše obitelji i prijatelje da prošpancirate Varaždinom i posjetite našu kućicu u Uršulinskoj ulici (na istom mjestu kao i svake godine). I ove godine moći ćete izabrati neke od ručno izrađenih proizvoda od keramike i drva. Već tradicionalno na našim policama u kućici moći ćete pronaći proizvode od Zajednice Cenacolo i Centra za odgoj i obrazovanje osoba s posebnim potrebama „Tomislav Špoljar“.

U jutarnjim satima možete izmjeriti razinu šećera u krvi od strane naših dragih prijatelja iz Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin.

Radno vrijeme kućice: ponedjeljak-petak:9:00-13:00 i 17:00-22:00 subota-nedjelja:10:00-22:00

 

Veselimo se vašem dolasku i uvijek ugodnom druženju.

Program dostupan na https://spancirfest.com/ 

Aleksandra Šantek, predsjednica NCLC Varaždin Millenium