NCLC Varaždin Millennium i Monika Hajdin u šetnji Varaždinom

Lionsi iz kluba NCLC Varaždin Millennium u suradnji sa varaždinskim glazbenicima uspješno su 4. prosinca 2015. u Medinoj škrinji u Varaždinu, Juraja Habdelića 4 organizirali humanitarni koncert za Moniku Hajdin.

Nakon više od 4 mjeseca intenzivnih aktivnosti vezanih uz nabavu, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je Monika napokon počela izlaziti u šetnje gradom zahvaljujući nabavljenom 'gusjeničaru'.

Kao što smo već prije izvijestili, na samom koncertu te uplatama fizičkih i pravnih osoba na objavljeni broj računa prikupljeno je 12.185,00 kuna. Taj iznos nije bio dovoljan te je stoga uređaj sufinanciran. U susret su izašli grad Varaždin, Županijska zaklada 'Vita', a razliku je pokrila Monikina majka koja je čuvala sredstva od prijašnjih akcija. Uređaj je naručen u tvrtci OrtoRea iz Jalkovca, koja je prije uplate uređaj dostavila na probu. Ujedno je spomenuta tvrtka donirala Moniki invalidska kolica koja su kompatibilna s 'gusjeničarom' LG2004.

S obzirom na to da Monika cijelu zimu nije izlazila iz stana i ne pohađa nastavu u školi već kod kuće, a za takav oblik nastave često je potrebna i internet veza koju Monika nema. Tu nam je u susret izašao H1 Telecom koji je donirao dvogodišnju besplatnu uslugu interneta.

Organizatori koncerta zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj akciji.

 

Galerija: