LIONS CLUB OSIJEK - KRAFNE ZA CENACOLO

LIONS CLUB OSIJEK - KRAFNE ZA CENACOLO

Prva službena akcija članova Lions cluba Osijek u njihovoj jubilarnoj 25. godini nadasve uspješnog djelovanja, održana je prošle subote na prostoru ispred Dječjeg kazališta „Branka Mihaljevića“ u osječkom Donjem gradu. Članovi Kluba tom su prigodom prodavali krafne / pokladnice i tople napitke. U nizu stožernih akcija Lions cluba Osijek, ovo je ujedno i najstarija, i ove godine održana je po 23. puta.

Prigodom ovakvih akcija članovi ovog najstarijeg osječkog i jednog od najstarijih Lions klubova u našem Distriktu, nastoje već tradicionalno na svojesvrstan način upoznati svoje sugrađane s lajonističkim pokretom i njegovim nadasve dobrotvnornim aktivnostima.

Prihod i od ovogodišnje akcije namijenjen je Zajednici Cenacolo, koja ove godine seli u Aljmaš, selo nadomak Osijeku, gdje će im ubuduće biti sjedište, a sredstva koja će dobiti kao donaciju od našega Kluba zasigurno će im dobro doći u uređenju budućeg prostora Zajednice.

Valja spomenuti da su članove Lions cluba Osijek tijekom ove akcije posjetili i brojni Lionsi iz drugih osječkih klubova, kao i predsjednica Regije 'Istok' Irena Galić. Posjetio nas je i velečasni Ivaj Jurić, župnik donjogradske Župe preslavna imena Marijina, inače mentor Zajednice Cenacolo..

Galerija: