LC Zadar - Vlasta i Vlatka nove članice

 

U utorak, 21. ožujka, zadarski je Lions klub upriličio svečanost prijema dviju novih članica. Nove zadarske Lavice postale su Vlasta Mišurac, poslovna tajnica u Društvu arhitekata Zadar i Vlatka Saić-Sikirić, dr.med., specijalist fizikalne medicine u Općoj bolnici Zadar. S radošću su i, kako su rekle, osjećajem časti, prisegle pred brojnim članovima zadarskog kluba.

Uz predsjednika kluba Tonća Jeraka svečanu ceremoniju vodila je direktorica za članstvo Vlasta Franičević koja je nove članice upoznala, a ostale podsjetila na temeljne značajke lajonizma i ulogu Lionsa u međunarodnoj i lokalnoj zajednici. Dobrodošlicu u veliku Lions obitelj novim su članicama najprije poželjele njihove kume - mentorice Davorka Mezić i Mirjana Belić, potom, uz pjenušac i svi drugi nazočni na toj lijepoj svečanosti održanoj u hotelu Bastion čije gostoprimstvo LC Zadar godinama uživa.

 Bila je to i prigoda za uručivanje priznanja, odnosno, posebnih znački Nives Kozulić i Gordani Veršić. One su, naime,  napunile 15 godina u članstvu zadarskog kluba koji će 2018. proslaviti 20 godina postojanja i djelovanja. 

Galerija: