LC Zadar, LC Celje i Mozaik Celje potvrdili dugogodišnje prijateljstvo susretom u Zadru

LC Zadar i Lc Celje i Mozaik Celje potvrdili dugogodišnje prijateljstvo susretom u Zadru

Lionsi iz Zadra i Celja svoje su dugogodišnje prijateljstvo još jednom obnovili i potvrdili susretom upriličenim prvog svibanjskog vikenda. U Zadar su došli članovi LC Mozaik i LC Celje s kojima su Zadrani zbratimljeni od 2004. godine. Susret je protekao u prepoznatljivom lajonističkom druženju koje je bilo začinjeno dobrim djelom.

Najatraktivniji dio programa odvijao se u subotu. Slovenski i zadarski lionsi u jutarnjim su satima plovili Zrmanjom, od Obrovca do Novigrada i nazad, uživajući u krajoliku kanjona i zelene rijeke. Druženje je nastavljeno u Mićanovim dvorima, dijelu Riva rafting centra kod Kruševa. Tu je obavljen i službeni dio uz prigodne riječi dviju predsjednica – Edite Flis i Anice Košta. Članice LC Mozaik svoje su domaćine obradovale kišobranima koje su same oslikale, a Zadranima će odlično poslužiti u nekoj od budućih humanitarnih akcija.

Razmijenjena su, dakako, i iskustva o radu klubova i njihovom humanitarnom djelovanju i dogovoreni novi susreti, najprije na Sportskim igrama lionsa u rujnu u Zadru.

 

 

Galerija: