LC Vukovar & LC Gea Osijek: Guverner Šarić u Vukovaru

U okviru planirane posjete gradu Vukovaru DG D-126 Hrvatska Gorana Šarića, Lions klub Gea iz Osijeka i Lions klub Vukovar organizirali su u vukovarskom hotelu Lav sastanak lionsa  pod nazivom „Kava sa Guvernerom.“

U dvosatnom druženju, u potpuno opuštenoj sjednici, nabijenu pozitivnom i stimulativnom energijom sudjelovalo je 35 lionsa iz svih Regija hrvatskog Distrikta. U diskusiji koja je vođena tijekom sastanka sudjelovali su svi nazočni sa iznimno konstruktivnim i zanimljivim izlaganjima.

Vrlo emotivno bilo je obraćanje skupu PDG Branka Dragičevića i gospođe Vesne Melčić.

U sklopu sastanka upriličena je prigodna svečanost prijema Tijane Pavliček u članstvo LC Vukovar koju je vodio PDG Dražen Melčić, a također je predstavljen i novi član vukovarskih lionsa Marko Pirić.

Za izniman doprinos u ostvarivanju temeljnih ciljeva Lions organizacije priznanje Guvernera District-126 Hrvatska u Lions godini 2016/2017 dobili su Lions klub Vukovar, te članovi LC Vukovar Kristina Glumac i Željko Đekić.

Predsjednice LC Gea Romana Mihaljević i LC Vukovar Kristina Glumac uručile su prigodne poklone guverneru Šariću kao i predstavnicima lions klubova.

LC Vukovar posebno je nagradio svoje članove Draganu Šimić Shoukry i Nizara Shoukry za svoj doprinos i pomoć u rješavanju izbjegličke krize tijekom prošle godine.

Svi nazočni na kraju sastanka su se jednoglasno složili da ovakvih družena treba upriličiti češće.

 

Fotto album možete pogledati OVDJE

DSC_0980.JPG

 

Vaš LC Vukovar & LC Gea Osijek

Galerija: