LC Varaždin - Primljeno u članstvo 10 novih članova

Na godišnjoj izbornoj Skupštini Lions kluba Varaždin koja je održana 16. svibnja 2019. godine u Hotelu Varaždin uz prisustvo Guvernerice D-126 Sanje Paprenjak dogodio se veliki događaj u životu LC Varaždin, a po svojoj specifičnosti i u D-126 Hrvatska.
U Godini kada LC Varaždin  slavi 20 godina svojeg humanitarnog djelovanja u članstvo kluba primljeno je čak 10 novih mladih članova što je prvi korak u revitalizaciji Lions kluba Varaždin. Ovo mlado jezgro kluba će u idućim godinama uz podršku dosadašnjih članova privući i druge nove članove. Uskoro će se  ovoj ekipi pridružiti još dva nova člana što bi ukupno bilo 12 novo pridošlih članova, što je više nego veliki događaj u životu jednog kluba. Specifičnost ovog prijema je i u tome da su novi članovi uglavnom djeca dugogodišnjih članova što može postati primjer i drugim klubovima da krenu putem članova LC Varaždin. Još jedan iskorak je i u tome da je ovim prijemom LC Varaždin postao od muškog mješoviti LC jer je u svoje redove primio i žene. Tako polako očevi mogu miljenicima polako prepuštati inicijativu u aktivnostima i vođenju kluba.
Novi članovi Lions kluba Varaždin su: Maja Hacek, sponzor Miljenko Hacek, Domagoj Koprek,sponzor Anđelko Koprek, Barbara Karlovčec, sponzor Zlatan Milić, Domagoj Lovrenčić,sponzor Dragutin Lovrenčić, Marko Prikratki,sponzor Miroslav Prikratki, Mislav Ptiček,sponzor Miljenko Ptiček, Igor Rak, sponzor Stjepan Rak, Dinko Sardelić,sponzor Miroslav Sardelić, Maja Šmic, sponzor Slavko Šmic, Nika Žganec, sponzor Damir Huljev. Uskoro će im se pridružiti još  2 člana. Domagoj Cingula, sponzor Marijan Cingula, Jan Kerekeš,sponzor Ljubomir Kerekeš.
Sretno mladim snagama u Lions obitelji.
 
Galerija: