LC Valpovo Belišće - Maturanti, sretan put!

LC Valpovo Belišće - Maturanti, sretan put!

            U svibnju 2016. godine još jedna generacija uspješno je završila  kako kažu jedan od najljepših perioda u životu. Netko se trudio više, netko se trudio manje, netko se isticao u svakom pogledu, a netko je želio ostati neprimjetan. Preko stotinu maturanata napustilo je školsku ustanovu i prestalo biti dijelom jedne velike obitelji. I ove je godine održan svečani ispraćaj maturanata i učenika završenih razreda u Centru kulture Matija Petar Katančić u Valpovu, 30. lipnja 2016. godine. Djevojački zbor i orkestar srednje škole Valpovo uveličali su događaj izvođenjem poznatih skladbi pod vodstvom prof. Želimira Sušića i prof. Igora Jakopičeka. Mlade nade, Meri Andraković, Beta Sudar, Luka Šestanj te Matej Korov ostavili su također veliki utisak svojim pjevačkim sposobnostima kao i monolog iz zbirke tete Eve sa županijskog natjecanju u izvedbi učenika Fabijana Štefića.

            I za kraj, ove je godine kao i prethodnih Lions klub Valpovo - Belišće nagradilo najuspješnije maturante. Ukupno 16 maturanata uspjelo se iskazati svojim radom, trudom i upornošću te su primili novčanu nagradu u iznosu od 350,00 kuna koju im je uručio predsjednik zone IV, regija istok, gospodin Jozo Berečić. Međunarodna udruga Lions klubova danas je najveća uslužna organizacija u svijetu sa više od 1,4 milijuna članova koji  koriste svoje vrijeme, vještine i dobra da bi sakupili fondove za donacije kako u njihovim sredinama tako i internacionalno.

Isto tako i OTP banka nagradila je 5 najuspješnijih učenika strukovnih zanimanja vaučerom u iznosu od 200,00 kuna.

            Ravnateljica, profesori, predsjednik Lions kluba Valpovo - Belišće te voditeljica OTP banke srdačno su pozdravili sve maturante te im uputili lijepe riječi potpore te poželjeli sreću u daljnjem školovanju i životu.

 

   Ema Stanić

Galerija: