LC Pula organizirao predavanje dr. prof. Memet Ozeka iz Istambula

LC Pula organizirao predavanje dr. prof. Memet Ozeka iz Istambula

U ponedjeljak, 16. 09. 2019.u Hotelu Park Plazza, Histrija  održano je predavanje dr. prof. Memeta Ozeka neurokirurga i pedijatra, šefa odjela neurokirurgije Sveučilišne bolnice Acibadem Altunizade iz Istambula na temu;

SPASTIČNOCT – NOVE TEHNOLOGIJE U PEDIJATRIJSKO NEUROLOŠKOJ PRAKSI

Profesor dr. Memet Ozek je operator- kirurga naše djece sa celebralnim mišićnim problemima koji su podrškom LC Pula  i Projekta „Put u novi život“ upućeni na operaciju u Istambul.

Prof. dr. Memet pregledao je 20 djece sa Dg. Cerebralnom paralizom  u Zdravstvenoj ustanovi „Zlatne ruke“ u  Puli.

Lions klub Pula u svojoj godišnjoj donatorskoj akciji tijekom svibnja pod nazivom B.A.L. – „Budi Anđeo Lionizma“ prikuplja financijska sredstva za postoperativnu rehabilitaciju operirane djece Županije Istarske. Do sada je operirano dvoje djece iz Pazina i Rovinja. Troškove operacije snosi HZZO RH, prijevoz djeteta i pratnje donira bolnica iz Istambula.

Ova jedinstvena hvale vrijedna suradnja djelatnika Zdravstvene ustanove „Zlatne ruke“ i članova Lions kluba Pula sa istambulskom bolnicom i dr. prof.  Memetom Ozrekom govori u prilog da je  humanitaran rad čvrsta karika rješavanju mnogih problema.

Predsjednica LC Pula Branka Orlić

 

Galerija: