LC Pula organizirao humanitarnu akciju Jogging & yoging

LC Pula organizirao humanitarnu akciju Jogging & yoging

Lions Club Pula po prvi put je organizirao humanitarnu akciju Jogging & yoging na Hidrobazi (Beach bar „Baza“) 21. lipnja s ciljem prikupljanja fonda za stipendiranje izvrsnih studenata Sveučilišta u Puli slabijeg imovnog stanja. To je samo jedna u nizu aktivnosti kojima se Lions Club Pula pridružuje obilježavanju 100 godina o osnivanja prvoga Lions Cluba u Chicagu 1917. godine.

Suorganizatori Jogging & yoging su Udruga kineziologa Pule, Društvo sportske rekreacije „Maraton – Uljanik“ i Centar cjelovitog zdravlja „Valovi“.

Pozivu LC Pula su se odazvali svi ljudi dobra srca i priuštili si večer zdravlja, rekreacije, druženja i humanosti, darovali sebe i sebi, te dočekali zalazak sunca najdužega dana u godini, 21. lipnja.

Svi sudionici Jogging & yoging mogli su prije utrke kupiti prigodno dizajnirane majice za 50 kn , te i na taj način pridonijeti fondu za stipendiranje studenata.

Akciju su poduprli i tajnik kabineta D-126 Zlatko Jnković-Miloš i ZC zone Istra Vlado Gamboc svojim dolaskom i kupovinom majica.

Sudjelovati su svi, bez obzira na dob, spol, razinu sportske ili rekreativne spremnosti. Staza nije bila zahtjevna, start i cilj je bio na Hidrobazi, a trčalo se (ili šetalo) obalnom šetnicom do mosta u Valbandonu i natrag. Budući da se, znaju to i sportaši i rekreativci, nakon svake utrke potrebno dobro istegnuti, slijedila je joga pod stručnim vodstvom joga majstora. I na kraju, naravno, party! Ali opet drugačiji od drugih, nudili su se se zdravi, 100% prirodni biljni napitci. Večer za detoksikaciju i pamćenje!

Više doznajte na

(https://www.facebook.com/Leo-Club-Pula-339874946385856/

Pomaganje i nesebičnost u temeljima je djelovanja Lionsa. Pomaganjem studentima ulažemo u našu budućnost, pa se pozivaju svi koji to žele i mogu da uplatom na račun otvoren kod …PBZ…..  banke, broj …HR0223400091510868895…………. doprinesu fondu iz kojega će se stipendirati izvrsni studenti. Svaka je donacija vrijedna i dobro došla.

 

Dubravka Orlić Bašlin

predsjednica Lions Cluba Pula

Galerija: