LC PORTOLE ponovno kod obitelji Grubić u Majskim poljanama.

Kada si zadamo cilj onda ne posustajemo. Danas su članovi LC PORTOLE u malo drugačijem sastavu ponovno posjetili obitelj Grubić iz Majskih poljana. Dostavili smo imo obećanu vrtnu kućicu, ali i pakete pomoći za „Našu obitelj Grubić“ i potrebite na području Gline i Majskih poljana koje su naši članovi protekli tjedan prikupili.

Hvala Franku Krt iz Gradinja koji nam je svojim kamionom odvezao ovu pomoć u Majske poljane

Hvala našem članu Sandru Krt, načelniku općine Oprtalj i njegovom kolegi načelniku općine Topusko Ivici Kuzmić šta su podržali našu akciju, te posebna zahvala našoj Milkici iz Topuskog koja nam na terenu nesebično pomaže u organizaciji svih naših akcija na potresom pogođenom području.

Naravno, sve to ne bismo mogli sami i bez pomoći svih našin Lionsa koji ste podržali našu akciju vašim donacijama sredstava za obitelj Grubić.

Daleko smo od cilja. Ovi ljudi su privremeno, vrlo privremeno zbrinuti. Nisu gladni, nisu žedni, ni goli ni bosi, ali trebaju čvrst krov nad glavom. Trebaju kuću, kućicu u kojoj će sigurno i bez straha proživjeti svoje zlatne godine. To je konačni cilj!

Stoga vas i dalje svih pozivamo da se pridružite našoj akciji i pomognete uplatama u korist računa LC Portole/Polytechnic IBAN: HR0224020061100955133 sa naznakom "Potres - Pomoć za obitelj Grubić", ili donacijama u građevinskim materijalima (troškovnik građevinskog materijala će biti dostupan).

Za detaljne informacije u svezi akcije obratite nam se na mob. 0994426967 (Mladen Poropat), i mob. 0989594936 (Ognjen Jurin).

WE SERVE

Predsjednik LC Portole

Mladen Poropat

Galerija: