LC Poreč održao izbornu skupštinu.Snježana Gutbier-Vidović buduća predsjednica, Mirjana Bjelica tajnica kluba

U prelijepom ambijentu Vinarije Rossi sa pogledom na more i brežuljke Istre, LC Poreč je održao svoju ibornu godišnju skupštinu.

Podnesen je izvještaj o radu i financijski izvještaj kluba za proteklo razdoblje i izabrano je novo rukovodstvo kao i sva tijela kluba kako bi klub mogao uspješno funkcionirati.

Skupštini je prisustvovao i Vlado Gamboc ZC u regiji Zapad i u ime LC Novigrad Željko Gucunski,budući RC i ZC u Regiji Zapad.

U svim diskusijama koje su usljedile nakon podnošenja izvještaja je naglašeno da je ovo jedna od najuspješnijih godina našeg kluba i da se ponosimo sa njom pogotovo što smo ove rezultate ostvarili nakon što nas je napustio naš dobri duh kluba PDG Jusuf Šehanović.

Vlado Gamboc je u ime regije Zapad našem klubu i predsjedniku Marinu Rossiju uručio zahvalnicu, a posebno priznanje za angažman i predani rad od svih prisutnih je dobila naša dugogodišnja tajnica Mirjana Bjelica koja će ovu dužnost obavljati i u sljedećem razdoblju.

U kratkom obraćanju buduća predsjednica Snježana Gutbier Vidović je zahvalila klubu na povjerenju i iskazala nadu da će ukazano povjerenje opravdati.

Nakon skupštine usljedilo je druženje u konobi našeg predsjednika Marina Rossija što je već postalo tradiciji kluba jer se u tom ambijentu članovi kluba najbolje osjećaju.

Galerija: