Hrvatski savez dijabetičkih udruga dodijelio priznanje Lions klubu NCLC Varaždin Millennium

Hrvatski savez dijabetičkih udruga dodijelio je na svojoj godišnjoj skupštini u svibnju priznanje Lions klubu New Century Lions Club Varaždin Millennium – Povelju za osobit rad i postignuća u socijalno-humanitarnoj djelatnosti Saveza, zdravstvenom prosvjećivanju i skrbi osoba sa šećernom bolešću.

Priznanje je dodijeljeno na inicijativu Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin za dugogodišnji humanitarni rad Kluba i prikupljanje novčanih sredstava za odlazak oboljele djece od šećerne bolesti u edukativni kamp. Naime, NCLC Varaždin Millennium već dugi niz godina tradicionalno sudjeluje na manifestaciji Špancirfest u Varaždinu na kojoj svojom humanitarnom akcijom marljivo prikuplja donacije za Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin čime pomaže sufinancirati odlazak djece oboljele od dijabetesa u edukativne kampove HSDU-a, nastojeći pomoći i olakšati život djece i mladih oboljelih od šećerne bolesti.

Dodijeljeno priznanje Klubu uručila je gđa. Antonija Brlek, predsjednica Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin, na prigodnom sastanku Kluba sredinom lipnja. Uz tople riječi zahvalnosti i ugodno druženje, dogovoreni su i daljnji planovi nastavka ove predivne dugogodišnje tradicije zajedničkog rada na dobrobit djece i mladih dijabetičara.

Galerija: