„A, kako vi vodite ljubav?“ Posljednja akcija LC Agram u godini 2015/16.

„A, kako vi vodite ljubav?“

Posljednja akcija LC Agram u godini 2015/16.

LC Agram svoju je posljednju akciju organizirao u ovoj Lions godini, koja je bila prijelomna za opstanak kluba i njegovo ponovno vraćanje u društvo lionisma i prvobitnoj misiji Lionsa – pomoći slijepim i slabovidnim osobama…

U suradnji s Kazalištem slijepih i slabovidnih osoba Novi život, pod umjetničkim vodstvom Vojina Perića, koji je nastupio i u glavnoj ulozi, promovirali smo njihovu predstavu „A, kako vi vodite ljubav?“.Jednu lijepu, satiričnu komediju punu vedrine i duha, a koju su slijepi glumci posebno prilagodili za ovu zgodu. Sama predstava se i posljednji put odigrala u ovoj postavi, što joj je dalo još posebnu draž i značaj. Posebno se zahvaljujem i svim glumcima koji su odigrali jednu fantastičnu predstavu na vrlo profesionalnom nivou.

Samoj predstavi prethodilo je interaktivno predavanje prof. dr. Vladimira Grudena, koji se obratio slijepim i slabovidnim osobama i svim ostalim prisutnima svom svojom osebujnošću, te izazvao pozitivne reakcije u publici, a koja je imala mogućnosti komentirati i postavljati pitanja. U kuloarima je zazvučalo: „Profesor je otvorio tabu teme o kojima se i mi među sobom teško odlučujemo raspravljati!“

Nakon predavanja uslijedila je predstava, puna duha i topline, životnog optimizma, satire i svega pozitivnog što život čini vedrijim i veselijim. Koristimo prigodu da se još jednom zahvalimo svim učesnicima, te drugim Lions klubovima iz Zagreba čiji su članovi prisustvovali predstavi.

Predstavi je prisustvovao i  Guverner Dražen Melčić sa suprugom Vesnom na čemu mu se zahvaljujem jer je stigao iz Splita sa drugog druženja Lionsa direktno na predstavu.

Posebno se želim zahvaliti Svjetlani Haupert i Vladimiru Milišiću koji su svojim nesebičnim doprinosom ponijeli većinu tereta organizacije, kao i svim našim članovima koji su aktivno učestvovali u distribuciji karata.

I za kraj, prodali smo 104 karte i ostvaren je prihod od 8.320 kn, koji je direktno uplaćen na blagajni Saveza slijepih i slabovidnih osoba.

U novoj Lions godini želja nam je nastaviti humanitarno djelovati u korist ove značajne organizacije, koju prvenstveno čine prekrasni ljudi. Pogotovo u današnjem trenutku kada je vrlo teško sakupiti sredstva čak i za tu kategoriju ljudi.

 

LC Agram

Zlatan Kovač, dipl. ing.

Predsjednik

 

Galerija: