U sklopu proslave 100-te obljetnice lionsa održana akcija "Baloni sa porukom"

U sklopu 100-te obljetnice lionsa održana akcija "Baloni sa porukom"

 U subotu 03.prosinca u sklopu proslave 100 obljetnice Lionsa svijeta  organizirana je akcija Baloni sa porukom u Ulici Hrvatske Bratske Zajednice kod središnjih fontana koje su osvjetlane u plavo/žutim bojama lionsa uz projekciju holograma sa znakom lionsa. Baloni su bilo sa natpisom 100 - te obljetnice  i nosili humanitarne poruke i slogane svih dosadašnjih Guvernera lionsa u Hrvatskoj, te im je pridružena pločica na brajlovom pismu.

Na akciji su prisutnu djecu i građane te mnogobrojne Lionse pozdravili Guverner distrikta 126 Goran Šarić,izaslanica Milana Bandića Gradonačelnika grada Zagreba koji je ujedno i pokrovitelj ove manifestacije, te Vesna Boinović-Grubić Predsjednica regije Sjever D-126.

Akcija Lions kluba Zrinjevac i D-126 “Baloni sa porukom” kojom se obilježilo 100 godina humanitarnog djelovanja lionsa u svijetu, namijenjena je Udruzi slijepih Zagreb, s ciljem pomaganja u projektu protiv socijalne isključenosti. Sredstvima ove akcije kroz socijalno poduzetništvo pomoći će Udruzi slijepih Zagreb u pokretanju proizvodnje sapuna i njihovom samozapošljavanju kroz projekt ”Sapuni s točkicama”.

Baloni su poletjeli u nebo uz legendarnu Cohenovu Hallelujah.

Bilo je predivno biti Lions u tom trenutku.

Video: 
See video
See video
Galerija: