U Palači Dverce održana 2. sjednica Proširenog kabineta Guvernera u Lions godini 2016/17

U Palači Dverce održana 2. sjednica Proširenog kabineta Guvernera u Lions godini 2016/17

U prelijepom ambijentu Palače Dverce 03.prosinca održana je sjednica proširenog kabineta guvernera u Lions godini 2016/17 DG Gorana Šarića.

Na početku sjednice sve prisutne je pozdravila Vesna Boinović-Grubić Predsjednica Regije sjever organizatorica svih događanja u Zagrebu.

Na sjednici su usvojena izvješće Guvernera o aktivnostima između dvije sjednice i izvještaj o sudjelovanju naše delegacije  Europa Forumu Lionsa u Sofiji, GMT koordinatora distrikta IPDG Dražena Melčića o stanju članstva i aktivnostima koje se poduzimaju na povećanju članstva, o održanoj edukaciji prema programu RLLI u Ogulinu GLT Darko Ćuruvija.

Izvješće o završenoj akciji Distrikta „Poster mira“ u Osijeku podnijela je PDG Nada Arbanas. O radu povjerenstava i priprema za regatu Jedrima protiv droge izvijestio je PDG Dražen Melčić, a o radu povjerenstva za razmjenu mladih Barbara Milčić,a predsjednica Leo Distrikta Sara Bermanec o aktivnostima između dvije sjednice Leo distrikta

Prijedlog događanja uz 3. sjednicu PKG u Osijeku podnijela je  RC Regije istok Irena Galić koja je sve prisutne pozvala u Osijek gdje se također priređuje bogat program.

Rad kabineta pozdravila je i ZC Maja Žikić iz Novog Sada koja je zajedno sa članicama LC Mileva Marić Anštajn iz Novog sada prisustvovala događanjima u zagrebu.

Na kraju sjednice DG Goran Šarić dodijelio je priznanje internacionalnog predsjednika IPDG Draženu Melčiću i priznanja klubovima i pojedincima koja su zaslužili u prošloj Lions godini.

 

U pauzi sjednice svojim muzičkim umjećem nas je oduševila flautistica ANA VATOUPAL učesnica Lions muzičkog kampa za mlade umjetnike u Austriji.

Nakon održane sjednice svi prisutni su se zadržali u druženju uz domjenak i nakon toga obišli izložbu slikara Ignjata Joba.

Video: 
See video
Galerija: