Svečana sjednica LC Polytechnic

Svečana sjednica LC Polytechnic

LC  Polytechnic je imao Svečanu sjednicu kluba u Oprtlju, 28.09.2019. s programom prijema novih članova, donacijom Osnovnoj školi Oprtalj, zajedničkom akcijom s LC Izola za pomoć  malom Krisu. LC Polytechnic promijenio sjedište kluba iz Rijeke u Oprtalj.

Datum Svečane sjednice je odabran, kao potpora kluba Danima tartufa u Općini Oprtalj.

Svečanoj sjednici su prisustvovali kao gosti Guverner D-126 Darko Ćuruvija, PDG D-126 Dražen Melćič, PDG D-129 Jurij Šarman, PGD D-132 Dragi Filevski, Predsjedavajući Regije Zapad Frano Mika, zatim članovi LC Izola i kuma Kluba Marica Kučan iz LC Korzo Rijeka.

Predsjedavajući Regije Zapad Frano Mika uručio je nagradu Lions Clubs International za aktivnost LC Polytechnic, Service Ghallenge sa tri rubina.

LC Polytechnic je od srpnja 2019. primio 11 novih članova, od kojih je 7 bilo prisutno na svečanoj dodijeli značaka. Četiri novoprimljena člana su  bila opravdano odsutna. Guverner Darko Ćuruvija je novim članovima uručio značke i certifikate LCI.

LC Polytechnic je prikupio i donirao na Sjednici Osnovnoj školi Oprtalj, laptop i tablet, kao ispomoć u tehnološkoj opremi škole.

Pokrenuta je trajna akcija LC Polytechnic u suradnji s Općinom Oprtalj za pomoć pri realizaciji Meteorološke stanice u Oprtlju. Akcija će trajati cijelu godinu i kroz sve akcije LC Polytechnic će se prikupljati sredstva za realizaciju iste.

Zajedno s LC Izola pokrenuta je akcija za dijete, malog Krisa, kojemu je potrebno osigurati sredstva za liječenje. Postavljena je kutija za dobrovoljne priloge i prikupljena sredstva su uručena predsjednici LC Izola.

Nakon Sjednice svi prisutni su se družili u Loži Općine Oprtalj. Nakon ugodnog druženja, ručak je bio pripremljen u sklopu Dana tartufa u restoranu Žigante. Nakon ručka članovi su otišli vlakićem u „lov na tartufe”.

Druženje je završeno pozdravima na Danima tartufa.

 

Predsjednik LC Polytechnic

Dario Bognolo

Galerija: