Razmjena mladih najdraža Lions aktivnost već godinama

Razmjena mladih najdraža Lions aktivnost već godinama

I ove godine kao već dugi niz godina D-126 Hrvatska organizira razmjenu mladih iz cijeloga svijeta.

Naši mladi njih trideset  su otišli većinom u zemlje Europe ali i Japan,Taiwan,Izrael te daleke Hawaje, sada se već neki i vraćaju sa puno prelijepih utisaka.

A jučer i danas u našu zemlju su stigli 26 mladih iz Austrije,Danske,Nizozemske,Švicarske,Norveške,Izraela,Italije,Švedske,Hong Konga,Finske,Norveške,Taiwana,Njemačke,Francuske,Škotske,Njemačka,Litva,Belgija i Canade.

Do sljedeće subote će biti u svojim host obiteljima koji se po slikama koje se objavljuju na društvenim mrežama već trude biti pravi gostoljubivi domaćini svojim mladim gostima, a od 16. do 27.07. će boraviti u Kampu mladih u Puli gdje će im domaćin biti D-126 i LC Pula.

Isto tako već nekoliko godina šaljemo u muzički kamp u Austriju jednog mladog muzičara , ove godine je to Vito Mužević. Hvala Roži i Kontesa Neri.

Razmjena mladih je sigurno jedna izuzetno korisna distriktrualna aktivnost naših Lionsa koju u zadnjih 5 godina vrlo uspješno vodi naša Barbara Milčić koja je i proglašena za prošlu godinu za najuspješnijeg voditelja Lions razmjene mladih. Hvala Barbara.

Hvala i svim host obiteljima koje su primili mlade u svoje domove i nastoje im pokazati sve ljepote naše domovine.Hvala i našim Leićima koji pomažu kod dočeka mladih na aerodromu,prijevoza do grada i uskaču gdje je potrebno.

Donosimo nekoliko slika sa društvenih mreža gdje se vide naši prvi stigli gosti i njihovi domaćini.

 

 

Galerija: