Pomozimo unesrećenima u Makedoniji i Italiji

Dragi Lions prijatelji,

nažalost u svega nekoliko tjedana dvije nama bliske zemlje Makedoniju i Italiju pogodile su dvije različite prirodne katastrofe - poplava i razorni potres. u obje zemlje ima ljudskih žrtava kao i velike materijalne štete.

Sa navedenim državama naša zemlja ima izuzetno dobre odnose , a sa Lions distriktima Makedonije i Italije smo potpisali povelju o bratimljenju.

Osobno sam izrazio saučešće guvernerima distrikta Makedonije i Italije u povodu ovih tragedija.

U jednom od prethodnih mailova smo zamolili sve klubove da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju na račun našeg distrikta za pomoć stradalima u Makedoniji nakon čega  ćemo zajedno uplatiti donirane iznose Makedonskom distriktu.

Sada vas molim da otvorite dolje navedeni link i pročitate poruku našeg međunarodnog predsjednika Boba Corlewa i njegov poziv za pomoć stradalima u Italiji

http://lionsclubs.org/blog/2016/08/24/message-from-ip-corlew-lions-disaster-relief-in-italy/

Na ovom dolje linku vam je i opisan način kako vi osobno ili vaš klub možete direktno donirati sredstva za postradale na račun LCI.

https://www.lcif.org/EN/support-our-work/donate-now.php

U nadi da ćete prihvatiti moj poziv  i poziv našeg međunarodnog predsjednika i uključiti su u akciju prikupljanja pomoći za stradale u ovim katastrofama.

Molimo vas da nas o vašoj donaciji obavijestite kako bi znali koji je obim naše pomoći.

Sve vas najsrdačnije pozdravljam,

"Semper pro vobis"

Guverner Goran Šarić