NCLC Varaždin Millennium uručio novčanu donaciju Udruzi „Nova budućnost“

Sredinom lipnja predsjednica Kluba NCLC Varaždin Millennium Vlatka Lončar-Lučev prigodno je u ime Kluba uručila donaciju u iznosu od 10.611,70 kuna predsjednici Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“.

Donacija je prikupljena u, po prvi puta održanoj, klubskoj humanitarnoj akciji LIONS OPEN BADMINTON TURNIR, a koji je Klub organizirao 25.ožujka 2017. u suorganizaciji sa Badminton klubom „Marlex“.

Cilj humanitarne akcije bio je prikupljanje financijskih sredstava za Udrugu „Nova budućnost“ koja djeluje i na području grada Varaždina, a iskoristit će se za opremanje objekta u kojem djeluje Udruga u Varaždinu, nabavu namještaja, renoviranje i dr., a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika navedene Udruge. Zahvaljujući velikom odazivu profesionalnih i rekreativnih igrača te posjetitelja turnira kao i svesrdnoj pomoći brojnih sponzora i donatora te lokalnih medija, možemo zaključiti da je turnir bio iznimno uspješan. Za sudionike kao i za sve posjetitelje turnira bila je osigurana hrana i mnoge fine slastice i domaći kolači, a u večernjim satima odlična zabava uz humanitarni sastav jamIT-fakustix.

Zahvaljujemo svim sponzorima, donatorima, svim posjetiteljima, te braćama i sestrama Lionsima iz Hrvatske i Slovenije koji su se odazvali našem pozivu i podržali nas te time pomogli u uspješnoj realizaciji još jedne humanitarne akcije.

Kako je bilo na samom turniru, možete vidjeti u galeriji slika.

 

Mi služimo! NCLC Varaždin Millennium

Galerija: