NCLC Varaždin Millennium: Iznimno uspješan 2. Humanitarni Lions Open Badminton Turnir

 

Predsjednica Lions kluba NCLC „Varaždin Millennium“ Karmenka Medenjak prigodno je u ime Kluba dana 11.4.2018. uručila donaciju u iznosu od 12.527,48 kuna Kristini Radić, predsjednici Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“.

Donacija je prikupljena u humanitarnoj akciji „HUMANITARNI LIONS OPEN BADMINTON TURNIR 2018“, koji je Klub organizirao 24.ožujka 2018. u suorganizaciji sa Badminton klubom „Marlex“ već drugu godinu za redom.

Cilj humanitarne akcije bio je prikupljanje financijskih sredstava za Udrugu „Nova budućnost“ koja djeluje i na području grada Varaždina, a iskoristit će se za opremanje/renoviranje objekta Udruge u Varaždinu (renoviranje kupaonice: vodoinstalaterski radovi, postavljanje tuš kade; zamjena pločica u hodniku objekta-prizemlje, i sl.), a sa svrhom poboljšanja kvalitete života devet korisnika (djece) navedene Udruge u Varaždinu.

Zahvaljujući velikom odazivu profesionalnih i rekreativnih igrača te posjetitelja turnira kao i svesrdnoj pomoći brojnih sponzora i donatora te lokalnih medija, turnir je bio iznimno uspješan. Velika zahvala ide i suorganizatoru akcije Hrvatskom društvu skladatelja koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu autorskih glazbenih djela i iznosa troškova naplate koja bi bila uprihodovana navedenom akcijom u korist Udruge „Nova budućnost“. Za sudionike kao i za sve posjetitelje turnira bila je osigurana hrana i mnoge slastice i kolači. Na turniru prisutne su oduševili izvrsni plesači plesnog studija UPS FEEL iz Varaždina, dok su u večernjim satima nakon službenog uručenja medalja prisutne humanitarno zabavljali dva odlična glazbena sastava: "jamIT" i "Zubo & Dudo".

I ove je godine Klub svu neiskorištenu hranu sa turnira donirao beskućnicima u Udruzi Novi put čime je nastavljena prošlogodišnja tradicija doniranja hrane nakon turnira, pa možemo s pravom reći da su se uspješno spojile dvije lijepe i hvalevrijedne akcije.

Od srca zahvaljujemo svim sponzorima, donatorima i posjetiteljima koji su se odazvali našem pozivu i podržali nas te time pomogli u uspješnoj realizaciji još jedne humanitarne akcije.

Kako je bilo na samom turniru, možete vidjeti u galeriji slika.

Mi služimo!

NCLC Varaždin Millennium

Galerija: