LIONSI HRVATSKE DAROVALI ZAŠTITNU OPREMU OPĆINI MURTER – KORNATI –PRIJATELJU LIONSA

LIONSI HRVATSKE DAROVALI ZAŠTITNU OPREMU OPĆINI MURTER – KORNATI – PRIJATELJU LIONSA

Epidemija koronavirusa zahvatila je veliki broj stanvnika Općine Murter – Kornati te je usred nastale situacije nedavno proglašena blokada ulaska i izlaska iz Općine u kojoj se i danas nalaze. Lionsi Hrvatske u znak zahvale za dugogodišnju suradnju, Općini Murter – Kornati donirali su zaštitnu opremu koja će mještanima pomoći u borbi s koronavirusom. U vrijednosti od 11 tisuća kuna kupljene su zaštitne maske, dezinficijensi i sredstva za čišćenje prostora.

Stigla nam je i zahvala načelnika općineTonija Turčinova glasovnom porukom: „Stigla je pomoć. Hvala na lijepoj donaciji Lionsima Hrvatske. Znat ćemo se odužiti. Čuvajte zdravlje. I nadamo se da se vidimo uskoro u Murteru“

Općina Murter – Kornati dugogodišnji je prijatelj organizacije Lionsa i pomagatelj najpoznatije međunarodne humanitarne regate te najveće europske humanitarne akcije Lionsa Jedrima protiv droge koja se proteklih šest godina u akvatoriju Kornata održava uz sudjelovanje više od 17 zemalja iz Europe i Svijeta. Ovogodišnja, sedma po redu regata zbog nastale pandemije koronavirusa nažalost neće se moći održati na planirane datume u travnju ali očekujemo da će se održati u listopadu.

No Lionsi Hrvatske ovom lijepom gestom zajedno s načelnikom općine Tonijem Turčinovom te članicom LC Luca Šibenik Martinom Markov u ime svih mještana Murtera šalju pozitivnu poruku zajedništva, podrške i nade:  PLOVIT ĆEMO MI OPET PUNIM JEDRIMA.

 

 

DodatakVeličina
LIONSI HRVATSKE ZA.pdf217.58 KB
Galerija: