LC Korzo primio 4 nove članice

LC Korzo primio 4 nove članice

Ženski Lions Klub Korzo proteklih je dvanaest godina s osmjehom na licu, entuzijazmom i radošću organizirao redovite godišnje susrete, uvijek s namjerom služenja i druženja, a nakon što se odlučimo za cilj našeg djelovanja, postajemo anđeli humanosti, rekla je predsjednica Kluba Branka Mencer na gala druženju što se održalo i ove godine u riječkom Hotelu Jadran.

Tom su prilikom pozdravljeni uvaženi dužnosnici Districta, posebno guverner Darko Ćuruvija, te bivši guverneri, predsjedavajući regija, zona, predsjednici klubova i lions članovi, kao i ostali prisutni gosti.

Branka Mencer podsjetila je na dio proteklih aktivnosti riječkog kluba, pa je navela kako smo pomagale sigurnoj kući, socijalnoj samoposluzi, beskućnicima, udruzi za autizam, slijepim i slabovidnim osobama, djeci i mladima s teškoćama u odrastanju.

- U dvanaest godina bliskosti, pomaganja i predanog rada svako je naše druženje i svaki  je naš sastanak uvijek jednako veselje za nas članice, rekla je Marica Kučan, Tako je i večeras kad sakupljeni prihod od vrlo atraktivne, tombole, namjenjujemo za pomoć Udruzi "Društvo za istraživanje i potporu" u Rijeci koja broji 40 štićenika, istakla je Kučan.     

Prihod tombole još je jednom namijenjen onima kojima je itekako potreban, a to su djeca i mladi s dijagnosticiranim poremećajima u odrastanju. Naš je cilj  unaprijediti život skupina s blažim motoričkim  smetnjama, teškoćama iz autističnog dijela, intelektualnim poteškoćama, epilepsijom i mentalnim bolestima.

U srdačnom, radosnom i svečanom druženju u naš su klub primljene i četiri nove članice, a tu su Milvana Arko Pijevac, Nensi Bilanović, Nataša Kilvajn i Branislava Popović.

Galerija: