LC Korzo obavio primopredaju lanca i proslavio Melvin Jones Jasne Gobić

LC Korzo obavio primopredaju lanca i proslavio Melvin Jones Jasne Gobić
 
Između dvije Branke, u čarobnoj šumskoj idili članice Lions kluba Korzo, za 2020/21. godinu obavile su primopredaju lanca. Pozdravljajući sve lionsice dosadašnja predsjednica Branka Mencer naglasila je da presretna što se na ovom skupu sve poklopilo - vrijeme, raspoloženje i dobre vibre što su okupile žene koje su proteklu godinu, a i dobar dio početka ove (dok korona nije nastupila) s uspjehom odradile gotovo sve zacrtane humanitarne  akcije i planove koje su "stavile na papir". Današnji dan izuzetno nam je svečan, jer osim primopredaje lanca, dodjeljujemo još jedan Melvin Jones, a meni je osobita čast što sam zastupala tako divne žene, pune razumijevanja i velikog srca, rekla je Mencer. Ona je, također, nabrojila dio realiziranih akcija koje su lionsice odradile, a bilo ih je različitih sadržaja, od standardnih sakupljanja financija i informatičke opreme za potrebite, edukativnih predavanja, sportskih druženja, susreta s inozemnim klubovima, modnih revija. Jednom riječju, bile smo aktivne, uspjele smo ostvariti gotovo sve što smo i zacrtale, navela je Mencer.
 Nakon toga uručila je lanac budućoj predsjednici Branki Crnković, a ona je rekla: Hvala na povjerenju, nadam se da ću ga opravdati, a ovaj današnji dan neka nam bude dobar početak za nastavak naših tradicionalnih  akcija i planova koje ćemo pripremiti.
U svečanoj atmosferi Branka Mencer uručila je priznanje Melvin Jones - Jasni Gobić i kako je rekla izuzetno priznanje za izuzetnu lavicu. Gobić je istakla da je to najveća nagrada u Lionsima, i dirnuta sam time, a posebno me veseli  jer sam uvijek radila za dobrobit ljudi, hvala vam svima.
Inače, to je treći Melvin Jones u Lions klubu Korzo.
Uz  prigodan dar Lili Pirjak, je u ime kluba, uputila riječki zahvale sadašnjoj predsjednici Mencer, istaknuvši da godina nije bila nimalo laka, ali smo uspjele dosta toga napraviti.
Zahvala je upućena i tajnici Marini Seiler koja je, unatoč pandemiji korone i otežanim uvjetima, uspješno obavila niz organizacionih i  tehničkih poslova, a o  financijskom stanju izvješće je podnijela rizničarka Anči Bognoilo.
 
Galerija: