LC Kontesa Nera Zagreb u akciji „1200 ruku za 1200 poklona“

LC Kontesa Nera Zagreb u akciji „1200 ruku za 1200 poklona“

Nakon Božićne svečanosti je LC Kontesa Nera u suradnji sa Crvenim križem Zagreb održao blagdansku priredbu „Vesele pahuljice“. Priredba se odvijala u sklopu humanitarne akcije „1200 ruku – 100 poklona“ povodom obilježavanja 100 godina djelovanja Lionizma u svijetu.

Više od stotinjak djece, štićenika socijalnog dućana Crvenog Križa primilo je poklon pakete.  Blagdanski humanitarni program svojom nazočnošću podržao je gradonačelnik Milan Bandić  koji je zajedno sa ravnateljem Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, Petrom Penavom i prvim Guvernerom Districta 126 Hrvatska, Ivicom Jakićem sudjelovao u podjeli poklona razdraganim mališanima.

U prigodnom glazbenom programu koji je uslijedio nakon podjele poklona nastupila je Divna Šimatović, studentica gitare na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i Snježana Rucner, predsjednica Kluba.

Blagdansko druženje zaključili smo svi skupa, djeca i obitelji pjesmom „Zvončići“.

Željeli bi posebno naglasiti da je Vesna Boinović, predsjedavajuća Regije sjever osobnim prilogom sudjelovala u akciji za djecu Crvenog križa i za djecu vrtića Cvrčak. Dar, razni pribori za školu i ulaznice za vlakić tako je lijepo spakirala, da nam je bilo žao sve raspakirati i podijeliti po kutijama.

 Hvala joj na pažnji u ime korisnika i Kluba.

 

Zagreb, 07.01.2017.g. 

Galerija: