LC Kontesa Nera - Lijepo je činiti dobro

Lijepo je činiti dobro

Ženski Lions Klub Kontesa Nera je svoju humanitarnu aktivnost u lipnju 2017.g. završio svečanom godišnjom Skupštinom 26. lipnja 2017.g. Vesele Kontese su odradile, pored službenog djela i humanitarni. Svečanost primanja novih članica, njih 12 ukupno i cijela aktivnost odvijala se u domu Snježane  Rucner, aktualne i buduće predsjednice Kluba, u Rimu.

Obilježje Lionsa primilo je njih 7,  jedna članica nam se pridružila prijelazom a za 4 odsutne  članice svečanost primanja biti će organizirana tijekom rujna mjeseca.

Budući od početka svog djelovanja Kontesa Nera podupire mlade slabijeg socijalnost statusa i nadarene učenike, to smo dale financijski prilog Ani Labazan Brajša, mladoj nadarenoj učenici violine u klasi prof. Luke Magdalenića, GU Elly Bašić za učešće na Međunarodnom natjecanju violine „Beethoven“ u St. Pöltenu, Austrija. Želimo joj puno uspjeha.

 Nismo zaboravile ni međunarodnu razmjenu mladih  prilogom od 1000,00 kn sa željom za što uspješniju provedbu Kampa mladih u Puli.

Našoj novoj štićenici Anamariji Vujnović, oboljeloj od cerebralne paralize i učenici pjevanja u Glazbenoj školi „Brkanović“  smo od prikupljenih sredstava od Koncerta „Za svakoga po nešto“ u Kerempuhu odobrile 15-mjesečnu stipendiju po 700,00 kn.

Nastavljamo i međunarodnu suradnjom i našem štićeniku Augustinu Vedasto, Tanzanija platile školarinu za 2017.g.

Za potrebe LCIF donirale smo 100 US$.

Započetu suradnju sa LC Karlovac nastavljamo i pozivamo zainteresirane, da nam se pridruže na zajedničkom druženju na Mrežnici u subotu, 08. srpnja 2017.g.

Okvirnim planom u slijedećoj Lions godini planiramo izgradnju škole u Tanzaniji, nastavljamo sa stalnim akcijama i očekujemo nove ideje.

Poslije službenog djela slijedilo je veselo druženje popraćeno glazbom.

 

Od srca hvala Snježani i njezinom suprugu Draganu za prelijepi ugođaj.

 

Zagreb, 29, lipnja 2017.g

Galerija: