Humanitarna akcija LC “DIOKLECIJAN” - 2000 BALONA PRIJATELJSTVA

Humanitarna akcija LC “DIOKLECIJAN” - 2000 BALONA PRIJATELJSTVA

24. rujna 2016. smo još jednom pokazali veliko srce, poslali i obojili nebo nad Splitom s više od 2000 balona prijateljstva. Prikupljno je 20.859 kuna u humanitarnoj akciji "2000 balona prijateljstva" za Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači u Splitu. Centar se bavi odgojem i obrazovanjem, provođenjem radnih aktivnosti, psihosocijalnom rehabilitacijom, njegom i zdravstvenom brigom, smještajem i prehranom djece, mladeži i odraslih osoba s posebnim potrebama čije je primarno oštećenje mentalna retardacija. Sredstva su namijenjena didaktičkoj opremi za rehabilitacijski prostor nazvan “okruglica” u kojem borave korisnici sa višestrukim smetnjama u razvoju.

Štićenici Centra su pripremili i izveli glazbeni program. Pridružio nam se i moto klub "Fjaka" koji su uvijek velika pomoć u humanitarnim akcijama.

Organizaciju akcije su sponzorirali splitski poduzetnici: F Group, Optika Anda i Karla. Medijskim pokrovitelji su bili Slobodna Dalmacija, Radio Dalmacija i Dalmatinski portal, a akciju su u svojim radijskim programima pratili Radio Split i Radio Brač. Održavanje akcije na lokaciji Zapadna obala je omogućila tvrtka "Splitska obala".

 

 

 

 

Galerija: