Hrvatska delegacija na Slovenskoj Konvenciji u Novoj Gorici

Delegacija našeg Distrikta sudjelovala na Konvenciji Lions Distrikta Slovenije

PDG Dražen Melčić sa suprugom i GST DC Željko Gucunski sudjelovali su na izvrsno organiziranoj i strukturiranoj Konvenciji Distrikta 129 Slovenija, koja se održala od 10. do 12. svibnja 2019 u Novoj Gorici.

Već za prethodne večere, koja je bila organizirana u lijepom ambijentu Vinarske zadruge „Goriška Brda“, Dobrovo, bila je prilika za druženje i razgovore sa starim prijateljima i za sklapanje novih poznanstava.

Nakon edukacija i seminara u petak i subotu, službeni dio Konvencije održao se u nedjelju, kojom prilikom je izabrana nova Guvernerica za Lions godinu 2019./20. Nadja Pahor-Bizjak.

Konvenciji su osim domaćih Lionsa nazočili i visoki dužnosnici iz drugih zemalja, između ostalih dva internacionalna direktora, Sandro Castellana iz Italije i Dr. Walter Zimrosser iz Austrije, kao i dva guvernera Distrikta iz Italije i jedan Njemačke (DG Nikolaus Ruppert koji je bio na našoj prošlogodišnjoj Konvenciji u Zadru).

PDG Dražen Melčić je u ime našeg Distrikta pozdravio prisutne i čestitao im na vrlo uspješnoj protekloj Lions godini.

Također je iskoristio priliku da javno izrazi zahvalnost DG-u Miri Kvasu i šestoro slovenskih Lionsa koji su u protekloj godini bili najzaslužniji za razvoj i održavanje prisnih i prijateljskih odnosa naša dva pobratimljena Distrikta. To su: DGE Nadija Pahor-Bizjak, 2.VDG Danilo Tomšić, IPDG Marko Gospodjinjački, PDG Jurij Šarman, PDG Lorena Hus i Aleš Podrekar. Njima je DG Melčić podijelio svakom po butelju vrhunske Malvazije Templara Special edition koju proizvodi član LC Poreča Marino Rossi.

Na slovenskoj Konvenciji hrvatska je delegacija koristila priliku da uspostavi nove kontakte, druži se i razgovara sa starim prijateljima i da promovira naš najveći projekt Distrikta, Lions regatu.

Galerija: