Delegacija Distrikta 126 Hrvatska sudjelovala na 3. Konferenciji Lions CEEI u Novom Sadu

Delegacija D-126 Hrvatska u sastavu DG Dražen Melčić, S/TD Zlatko Janković Miloš, ZC Vesna Boinović Grubić i predsjendice povjernestva za PR Wendy Zečić, sudjelovala je na 3. Konferenciji Lions Inicijative Centralne i Istočne Europe, koja se održala od 26. do 29. lipnja 2016. u Novom Sadu.

Osim stalne delegacije, priključili su se i drugi članovi klubova našeg Distrikta, Dalia Bošnjak iz LC Beli Manastir, Robert Sedak iz LC Popovače i Željko Đekić iz LC Vukovara.

Dražen Melčić, kao aktualni Guverern Distrikta je imao čast prilikom ceremonije otvaranja konferencije pročitati izjave o misiji i viziji LCI.

U redovnom tieku konferencije Wendy Zečić je u ime našeg Distrikta imala priliku izvjestiti o situaciji i događanjima u vezi sa izbjeglicama u proteklim mjesecima u našoj zemlji, kao i o aktivnostima koje su poduzeli loklani Lions klubovi.

DG Dražen Melčić je prezentirao našu najveću akciju Distrikta, regatu "Jedrima protiv droge", i ponovo iskoristio priliku, na jednom međunarodnom forumu, pozvati Lionse na dolazak i sudjelovanje.

Osim vrlo zanimljivih i korisnih edukacija i prezentacija, delegacija Distrikta je iskoristila priliku za upoznavanje drugih delegacija i Lionsa iz drugih zemalja, uz, kao i uvijek, zanimljivo i ugodno druženje. 

Galerija: