Božićne akcije LC Gea Osijek

LC Gea Osijek je i ove godine, petu godinu zaredom, našem gradu donirala  jelku koju smo u suradnji s udrugom Vodenica počeli kititi na osječkoj promenadi u nedjelju 6. prosinca na blagdan Svetoga Nikole. Za razliku od prošlih godina, kada je jelka plutala na Dravi, ove, po svemu drugačije godine, jelku smo postavili na promenadi.

Predsjednica Mirta Jurčević upalila je  lampice ali ukrašavanje ove jelke visoke šest metara ovim činom nije završilo. Nastavit će ga naši sugrađani koje smo zamolili da se prošeću do vodenice na promenadi, ponesu svoje kuglice ili ukrase, okite jelku i slikaju se, a potom sliku pošalju svojim najmilijima do kojih je u ovim vremenima teško doći.

Naša poruka je da šetnjom i adventiranjem u našem gradu ostanemo zdravi i odgovorni, a osvijetljena jelka neka nas sve podsjeti na jedan od najljepših običaja nadolazećih blagdana.

Ovo je prva od nekoliko božićnih akcija koje je klub organizirao ove godine. U suradnji s našim poznatim Motomrazovima donirali smo božićne poklone Udruzi malih dijabetičara MADI, a mladoj perspektivnoj gimnastičarki iz GD Žito Osijek donirali opremu za treniranje.

Galerija: