ALTHEDA humanitarni koncert za Dječji onkološki odjel Klaićeva

ALTHEDA humanitarni koncert za Dječji onkološki odjel Klaićeva
 
Bio je to nesvakidašnji, nadnaravni i duboko dojmljiv doživljaj, ALTHEDA humanitarni koncert za duboko opuštanje održan u subotu 18. svibnja 2019 g. u Hotelu Westin, Health Way World Class Centru. Ovaj humanitarni koncert organiziralo je Distriktualno povjerenstvo za prevenciju nasilja, borbu protiv mržnje i toleranciju u suradnji sa LC Kontesa Nera. Autor koncerta bio je svjetski poznati glazbenik Josip Joe Meixner skladatelj i producent koji je život posvetio glazbenoj medicini i terapiji glazbom i utemeljitelj „Piano medicine“.
Gospodin Meixner darovao je koncert za kupnju Infuzomata Zavodu za dječju onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb. 
Koncert je prvi put održan u Hrvatskoj i uz ugodan ambijent prostora relaksiranja Health Way Centra uz bazen pružio sudionicima, smještenim u ležaljkama ugodu opuštanja. 
Najnoviji rezultati istraživanja pokazali su pozitivno djelovanje skladane glazbe J. J. Meixnera u terapijske svrhe na vegetativni živčani sustav. Piano Medicina omogućava komplementarno terapijsko liječenje i bez farmaceutskih preparata i bez nuspojava. Preporučuje se kod nesanice, visokog tlaka, napetosti, kroničnog straha i gubitka raspoloženja
Dugim aplauzom nakon  koncerta gosti su potvrdili njegovu vrijednost kao rezultat napretka temeljenog na drevnim spoznajama. 
Ovaj humanitarni koncert pridonio je spoznajama, koje do sada nismo poznavali, otvorio je nove putove  za pojedinca i  zajednicu u kojoj živimo.
 
Priložene fotografije najbolje govore o ovom izvanrednom događanju, a posebna zahvala LEO Klubu TRI Kule, svim članovima Povjerenstva i donatorima. 
 
 
Roža Mičić
 
Galerija: