Akcija svih Lionsa Hrvatske "1200 ruku - 1200 poklona" uoči Božića

Akcija svih Lionsa Hrvatske "1200 ruku - 1200 poklona" uoči Božića

U programu obilježavanja 100 godina Lionsa D-126 jedna od najmasovnijih akcija hrvatskih Lionsa je i akcija "1200 ruku 1200 poklona". Ideja je da svaki član lionsa Hrvatske, a ima nas  1200, priredi jedan poklon paket po svojoj želji (npr. veličine kutije za cipele) i pokloni ga potrebitoj osobi.

Ovu akciju ćemo organizirati  domovima za starije osobe ili nezbrinutu djecu, udruženjima slijepih ili invalida, u susretu sa socijalnim slučajevima. Isto tako može se poklon uručiti i prvom susjedu ili osobi u vlastitoj blizini za koju se zna da živi u teškim uvjetima.

Ono što je još važnije od poklona da se u druženju i razgovoru sa ljudima kojima je pažnja potrebna provede određeno vrijeme jer je to često njima najvažnije. Akcija je predviđeno da se provede uoči Božića.

Sve aktivnosti u sklopu ove akcije trebalo bi fotografirati i poslati na mail tajnik@lions.hr , jer će se na kraju akcije napraviti foto knjiga koju će 1.Viceguverner Mladen Kajganić će predati na Konvenciji Lionsa svijeta u Chicagu novom Predsjedniku Lionsa.

Galerija: