Završen veliki projekt Lions distrikta D -126 Hrvatska i LCIF-a - otvoren Park za rehabilitaciju u Crikvenici

Završen veliki projekt Lions distrikta D -126 Hrvatska i LCIF-a - otvoren Park za rehabilitaciju u Crikvenici

U sklopu Thalassotherapije Crikvenica - specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju jučer u petak 07.10.2016 g. je otvoren Park za medicinsku rehabilitaciju djece i odraslih.

U izgradnju Parka je uloženo ukupno 220.000 eura od čega je LCIF - fondacija Lionsa uložila 43.000 dolara putem projekta koji je započela naša članica Edita Štefanić i NCLC Kuna iz Osijeka a realizacija išla preko D-126 Hrvatska.

Lionsi su uložili sredstva u opremu parka koja se sastoji od 8 sprava za vanjsku upotrebu koje se nalaze na prelijepom prostoru parka te  stanicu za ispitivanje peludi sa svom dodatnom kompletnom opremom potrebnom za funkcijom mjerenja i očitanja mjerenja, te potreban potrošni materijal za početnu funkciju opreme Inhalator  Hospineb professional, kofer za reanimaciju E-420, torba-ruksak za ambulantu, pulsoksimetar  ručni sa CO2 funkcijom, defibrilator manualni za HMP Rescue 230.,mikroskop – binokularni

Predmetna oprema koristi se sukladno svojoj namjeni i smještena je na Odjelu respiratorne rehabilitacije djece i  u dermatološkoj ambulanti.

Na svečanom otvaranju govorili su direktor Bolnice g.Lončarić i Guverner Lionsa Hrvatske Goran Šarić kao i predstavnici Županije i grada Crikvenice uz prisustvovanje velikog broja uzvanika među kojima je bilo i veliki broj Lions iz Lions klubova Rijeke , Opatije , Lovrana, Zagreba i Poreča.

Ovim je završen jedan dugoročni ali hvale vrijedan projekt koji će služiti velikom broju malih i velikih pacijenata u kojem je ugrađen jedan veliki doprinos Lions organizacije i njenih članova

 

 

Galerija: