Lions klub „Zrinjevac“ pomaže u liječenju bolesnog Marka i pomaže stipendiranje i školovanje mladih

Lions klub „Zrinjevac“ pomaže u liječenju bolesnog Marka i pomaže stipendiranje i školovanje mladih

LC „Zrinjevac“ i nadalje u svojim aktivnostima podupire potrebite. Tako su članice donijele odluku da iznosom od 1.500,00 kuna pomognu Marku Deliji iz Darde pored Osijeka, stopostotnom invalidu, najbolesnijoj osobi u Hrvatskoj, koji već 17 godina boluje od myoclonus dystonije, a prije godinu dana dijagnosticirana mu je i multipla skleroza , kako bi se pokrili troškovi fizikalne rehabilitacije specijalno prilagođene njegovim bolestima.

Članice LC „Zrinjevac“ sudjelovale su i na humanitarnom događanju u organizaciji Humanitarne organizacije „Dora“, i donacijom pridonijele akciji  "Dorin most dobrote" – programu za stipendiranje učenika i studenata.

Donacijom od 1.200,00 kuna LC „Zrinjevac“ je sudjelovao  u financiranju odlaska na natjecanje u Beograd klavirskog dua Blažek –Žmak , na kojem su mladi umjetnici osvojili drugo mjesto. Mladi pijanisti Mateo Žmak i Enej Blažek oduševili su svojim nastupom naše goste na koncertu „Svjetla radosti“ u Maloj dvorani Lisinski 3. prosinca 2016., a koji je organiziran prilikom proslave100 godina lionsa u svijetu. 

Galerija: