LC "Grič" održao tradicionalnu humanitarnu akciju u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski za Odgojni dom Bedekovčina

U organizaciji Ženskog Lions Kluba "Grič" 25.studenog je održana danas već tradicionalna humanitarna akcija u suradnji s Teatrom Gavran u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski. Članice LC Grič i njihovi gosti, do kraja su napunili Dvoranu i pogledali pretpremijeru predstave "Parovi", nakon čega je organiziran domijenak s bogatim tombolama. Sva prikupljena sredstva na ovoj akciji namijenjena su Odgojnom domu Bedekovčina.

Prije predstave, sve nazočne je pozdravila Predsjednica LC Grič Božena Tomašković, tajnica Kluba Ana Ivančić ukratko je podsjetila na 20godišnju povijest Kluba, a članica Vanja Saftić dala je kratki pregled Odgojnog doma Bedekovčina kroz njihove aktivnosti i ulogu koju imaju u odgoju djece i mladeži. Članice LC "Grič" same su se tijekom posjete Domu, osvjedočile što im je sve potrebno, osobito imajući u vidu da Odgojni dom Bedekovčina tijekom svoje duge povijesti nikada nije bio u prilici dobiti bilo kakva sredstva i pomoć izvan vrlo skromnih zadanih okvira sustava socijalne skrbi RH.

Nakon predstave gosti su također mogli kupiti Božićne čestitke koje su izradili štičenici Odgojnog doma Bedekovčina, od kojih su neki zajedno s Ravnateljicom doma i prisustvovali predstavi.

Galerija: