IPDG Dražen Melčić u svojstvu Koordinatora Distrikta za LCIF sudjelovao je na seminaru u Bruxelesu

Od 9. do 11. rujna 2016. IPDG Dražen Melčić je sudjelovao na seminaru koji je u Bruxelesu organizirao LCIF (Lions Clubs International Fondation), financijski fond Lions Clubs International za koordinatore svih Europskih Multi-Distrikta, a prvi puta su bili pozvani i Koordinatori Distrikta.

Svrha seminara je bila prezentacija dosadašnjeg rada i sam način rada LCIF-a, kao i trening Koordinatora u svrhu motivacije na donacije članova, klubova i Lions Distrikta, ali i drugih individualnih donatora kao i organizacija, fondova i kompanija.

IPDG je iskoristio priliku i za upoznavanje sa mnogim novim Lions prijateljima, njihovim radom, ali i za promociju aktivnosti našeg Distrikta, a posebno naše regate „Jedrima protiv droge“ koja je već u fazi planiranja za travanj 2017.

Od svog osnutka, 1968. godine, LCIF je ukupno prikupio i donirao za razne namjene blizu 1 milijarde US Dolara.

Naš Lions Distrikt je za razne projekte svojih klubova dobio ukupno preko 400.000 US Dolara. Istovremeno su naši članovi i klubovi donirali razne iznose LCIF-u.

LCIF može ispunjavati svoju svrhu samo ako svi Lionsi svijeta doprinose njegovom punjenju.

Pozivamo sve članove i klubove Distrikta 126 Hrvatska da pokušaju sami donirati što više toj vrijednoj organizaciji.

Za sva pitanja Vam IPDG Dražen Melčić, Koordinator našeg Distrikta za LCIF stoji na raspolaganju, a osobno će se Vam se obratiti na tu temu prilikom Vaših slijedećih susreta.

Galerija: