Zajedno u akciji „1200 ruku-1200 poklona“: NCLC Varaždin Millennium i LC Varaždin razveselili djecu i umirovljenike

 

Povodom obilježavanja 100.godišnjice Lionsa u svijetu, klubovi NCLC Varaždin Millennium i LC Varaždin udružili su snage i zajedno realizirali distriktualnu akciju „1200 ruku-1200 poklona“.

Za ovu akciju odlučili smo darovati i djecu i umirovljenike, te im na taj način razveseliti srca i vratiti osmjeh na lice u ove nadolazeće blagdane. Svakome je uručen prigodan slatki poklon a darivalo se ukupno 56 osoba: 40 umirovljenika koji su smješteni u Dom umirovljenika preko CZSS, te 16 djece (11 djece štićenika Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“ Varaždin, te 5 djece iz Doma za žrtve obiteljskog nasilja “Utočište Sv.Nikola“ Varaždin).

Darivanje i ugodno zajedničko druženje djece, umirovljenika i Lionsa odvijalo se u prostoriji Doma umirovljenika u subotu 17.12.2016. u podnevnim satima. Zahvalni smo ravnateljici Doma umirovljenika koja nam je ustupila i pripremila prostor za druženje, kao i ravnateljima Udruge i Utočišta koji su nam omogućili darivanje djece te zajedničko druženje. Ujedno zahvaljujemo i trgovačkom poduzeću Branka d.o.o. iz Varaždina koji su pakirali slatke poklone.

U podjeli prigodnih poklona i ugodnom druženju također su nam se pridružili i članovi LEO kluba Varaždin.

Druženje je bilo izuzetno lijepo i vrlo emotivno, a završilo je međusobnim čestitkama za blagdane te sa toplim željama za boljom i sretnijom nadolazećom godinom.

Galerija: