U Sagradu kraj Gorizie održan susret Guvernera D-129 Slovenija,D-126 Hrvatska i D-108 Ta2 Italija

U Sagradu kraj Gorizie održan susret Guvernera D-129 Slovenija,D-126 Hrvatska i D-108 Ta2 Italija

U petak 17. veljače 2017. održan je susret  guvernera i ostalih članova tri  bratimljena distrikta: D - 129 Slovenija, D - 126 Hrvatska i D - 108 Ta2 Italija.

Susret je održan u Sagradu kraj Gorizie, na imanju Castelvecchio. Započeo je pozdravnim govorima tri guvernera DG Gianni Dovier Italija kao domaćina pa DG Goran Šarić Hrvatska i DG Gregor Pajič Slovenija.

Posebno emotivan trenutak susreta bilo je evociranje uspomena na našeg dragog PDG Jusufa Šehanovića, koji je inicirao to bratstvo i koji nam je toliko nedostajao kao Predsjednik povjerenstva za međunarodnu suradnju.

Nakon obraćanja guvernera održan je koncert klasične glazbe (prigodno nazvan koncertom prijateljstva), na kojem su nastupili duo flauta i violoncello, Sara Clanzig i Luca Cividino, te gudački kvartet 'Chagall' predvođen violinistom Paolom Skabarom.

Druženje je nastavljeno svečanom večerom u srdačnoj atmosferi koju su nam priredili naši talijanski domaćini.

Susret je s naše strane koordinirao Leo Jonjić iz LC Lovran, a osim guvernera sa suprugom Sanjom na njemu su bili nazočni i RC Vesna Boinović Grubić, ZC Vlado Gamboc, Leo koordinator Patrizia Milani, Predsjednici klubova Novigrad Aleksandra Micelli i Rijeka Sušak Josipa Mrša, kao i ostali Lionsi iz Regije zapad, koji su došli iz Rijeke i Istre.

DG Goran Šarić

 

Galerija: