LC Poreč održao skupštinu pri kraju uspješne Lions godine i izabrao Đeka Šuriju za novog predsjednika kluba

LC Poreč održao godišnju skupštinu pri kraju još jedne uspješne Lions godine i izabrao Đeka Šuriju za novog predsjednika kluba

Lions klub Poreč je danas na brodu Sv.Mauro našeg člana Borisa Jugovca održao svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj je sumirao rezultate LG 19./20. i izabrao novo rukovodstvo za LG 20./21.

Lions klub Poreč je humanitarna organizacija koja je dio velike Lions obitelji koja ima 46000 klubova 1 440 000 članova u svijetu i izuzetno smo ponosni što smo i u ovim uvjetima kada nas je Coronavirus spriječio u realizaciji nekoliko akcija uspjeli dati svoj humanitarni doprinos potrebitima u iznosu od 140 000 kn tijekom ove lions godine. Svakako posebno ističemo prikupljenih 74 000 kn za našu članicu Leo kluba Antoniju Tamburin,donacijama za udruge slijepih, invalida, dijabetičara,inkluziju, Udrugu za borbu protiv multiple skleroze i drugim potrebitima. Isto tako cijelu godinu iz projekta Lions maslinik u Bajkinima stipendiramo jednu studenticu slabijeg imovnog i zdravstvenog stanja na Studiju za mediteranske kulture u Poreču, brinemo o Azilu za pse u Pazinu, a posredovanjem našeg kluba i naše predsjednice Anamarije Muzica Saitz Lionsi iz Italije su donirali 30 računala za potrebe Srednje škole u Bujama, Udruženja umirovljenika Galija u Poreču i Zvjezdarnice u Višnjanu.

Na prvom Lions maskenbalu u Poreču prikupili smo i prvih 10.000 kn za potreba kupovine CTG uređaja za ginekološku ambulantu u Domu zdravlja Poreč i tu akciju nastavljamo i dalje do ispunjenja cilja- kupovine uređaja za što treba prikupiti 54.000 kn.

Na tragu ovih uspjeha donijeli smo i plan rada za naredno razdoblje koje će realizirati novo rukovodstvo na čelu sa Đekom Šurijom kao novim predsjednikom kluba.

Uz slogan Lionsa Mi služimo – We serve Lions klub plovi dalje sa palube Svetog Maura i na valu dobrog raspoloženja Lionsa nakon skupštine. Sretni smo što smo se okupili na druženju nakon dužeg vremena zajedno sa našim Lions klubom Novigrad čiji smo osnivači. Uskoro uz naše kumstvo se osniva LC Parone – specijalizirani klub žena poduzetnica koji će djelovati na području Istre i šire.

Galerija: