LC "GRIČ" organizirao predavanje doc.dr.sci. Ingrid Marton dr.med "Rak dojke i rak jajnika"

U organizaciji LC "Grič", članica Kluba doc.dr.sci. Ingrid Marton dr.med., specijalistica ginekologije i porodništva, subspec. ginekološke onkologije,  održala je 15.studenog za članice klubova LC"Grič", LC "Zrinjevac" i LC "Kontesa Nera" predavanje na temu "Rak dojke i rak jajnika, bolest(i) koje se ne događaju uvijek nekom drugom".

Doc. Marton je ukazala na sve veću učestalost ovih bolesti, njihovu dijagnostiku ali i prevenciju, te naglasila važnost što ranijeg otkrivanja ovih opakih bolesti. Predavanju je prisustvovalo 50ak članica iz sva tri kluba i izazvalo je veliki interes, što se najbolje vidjelo kroz diskusiju i brojna pitanja koje su članice postavljale.

Ovo predavanje je bilo tek jedno u nizu koje LC "Grič" planira organizirati u ovoj Lions godini, kako bi svojim članicama približilo raznovrsnu problematiku s kojom se susrećemo u svakodnevnom životu. 

Prvo takvo predavanje održano je 18.listopada na temu "Psihologija komunikacije i uspjeha" uz gostovanja eminentne psihologinje Tanje Purete.   

Galerija: