Članice LC Mursa donirale su televizor Centru za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI"

Članice LC Mursa donirale su televizor korisnicima Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI" 
 
Dana 10. travnja 2017. članice LC Mursa donirale su televizor korisnicima Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek "JA kao i TI" (nekadašnjeg Doma za psihički bolesne odrasle osobe) u Divaltovoj ulici u Osijeku. Ustanova je to socijalne skrbi čija je osnovna djelatnost uključivanje osoba s mentalnim izazovima u zajednicu. 
U pratnji ravnatelja Ladislava Lamze, djelatnika i korisnika Centra obišle smo njihove obnovljene prostore, radnu terapiju i popile odličnu kavu i  čaj u "kafiću" u kojem korisnici sami pripremaju, poslužuju i održavaju prostor u zamjenu za skromnu donaciju.
U jednosatnom razgovoru s korisnicima i djelatnicima Centra saznali smo o njihovim potrebama i na koji način možemo i dalje doprinjeti višegodišnjoj suradnji LC Mursa i Centra. Više o djelatnosti Centra i mogućnostima suradnje s ciljem povećanja samostalnosti i sudjelovanja osoba s mentalnim izazovima u radnim i društevnim procesima te doprinosa socijalnoj uključenosti ovih osoba u društvo moguće ja saznati na http://jakaoiti.org/
Svim korisnicima i djelatnicima Centra za pružanje usluga u zajednici "Ja kao i TI" zaželjele smo sretan Uskrs.
 
Sofija Vidaković, predsjednica LC Mursa
 
Galerija: